Ida tar hand om våra besökare, kunder och fakturor

Ida Pedersén Örebroporten

Välkommen Ida!

Ida Pedersén började jobbet som receptionist och ekonomiassistent på Örebroporten i april. Hon kommer närmast från en tjänst som assistent till marknadsområdeschefen på Sveaskog i Örebro.

 

Varför sökte du jobb på Örebroporten?

– Jag har hört mycket gott om Örebroporten som arbetsplats. När den här tjänsten kom ut, kände jag att den skulle passa mig perfekt.

 

Vad är din huvudsakliga arbetsuppgift?

– Det är en massa saker: att ta emot inkommande samtal och besökare, ta emot felanmälningar samt scanna in och kontera fakturor för att nämna något. Dessutom ingår småfix som att se till att konferensrummen är fräscha.

 

Bygget av Kulturkvarteret och planerna att flytta travbanan till Kvinnersta, i anslutning till Kvinnerstagymnasiet, är två stora och aktuella projekt för Örebroporten. Vad har du för tankar kring dem?

– Kulturkvarteret är en riktigt bra satsning för Örebro. Det kommer att bli bra för örebroarna och kommer dessutom att locka besökare utifrån. Dessutom blir det snyggt och ligger bra vid Svartån. Trav vet jag inte så mycket om, men jag tror travbanan och Kvinnerstagymnasiet kommer att ha glädje av varandra.