Välkommen Per!

Per Johansson Örebroporten

Per Johansson är sedan maj anställd som drifttekniker på Örebroporten. Han kommer närmast från jobbet som drifttekniker i Kumla kommun och ansvarig för driften av Djupadalsbadet.

 

Varför sökte du jobb på Örebroporten?

– Jag hade faktiskt sneglat på Örebroporten ett tag. Dels ville jag utvecklas i mitt arbete, dels lockades jag av Örebroporten som arbetsplats. Jag gillar att vi på ett naturligt sätt möts på frukosten: då kan man exempelvis ta upp en fråga med en arbetsledare och snabbt komma vidare. Det skapar också en bättre sammanhållning.

 

Vad är din huvudsakliga arbetsuppgift?

– Skötsel och drift på Kvinnerstagymnasiet är det stora för mig, även om det kan tillkomma andra uppgifter. Min erfarenhet från Djupadalsbadet kanske kommer till användning.

 

Bygget av Kulturkvarteret och planerna att flytta travbanan till Kvinnersta, i anslutning till Kvinnerstagymnasiet, är två stora och aktuella projekt för Örebroporten. Vad har du för tankar kring dem?

– Det är väldigt positivt! Vi måste investera i Örebro för att skapa en ännu mer attraktiv stad att jobba och bo i. Att satsa på kultur, utbildning och travbanan är helt rätt.