Välkommen Magnus!

Magnus Karlsson Örebroporten

Magnus Karlsson började i mars som drifttekniker på Örebroporten. Han kommer närmast från Kumla kommun där han var driftchef, bland annat för Djupadalsbadet.

 

Varför sökte du jobb på Örebroporten?

– Jag var trött på att sitta vid ett skrivbord, jag ville ut på fältet igen. Dessutom känner jag till Örebroporten sedan tidigare, då jag jobbade på Gustavsviksbadet. Jag gillar hur Örebroporten jobbar, deras fastighetsbestånd och hur det är organiserat.

 

Vad är din huvudsakliga arbetsuppgift?

– Jag sköter Logistikcentralen, Tambox i Skebäck, Pappersbruksallén 1, tekniska förvaltningen på Skvadronvägen och Brunnsparken.

 

Bygget av Kulturkvarteret och planerna att flytta travbanan till Kvinnersta, i anslutning till Kvinnerstagymnasiet, är två stora och aktuella projekt för Örebroporten. Vad har du för tankar kring dem?

– Det är väldigt positivt för både Örebroporten och för örebroarna. Travbanan har gjort sitt i Marieberg, det har blivit för trångt, och en flytt till Kvinnersta kommer att bli ett lyft. Kulturkvarteret gillar jag också, även om jag personligen hade önskat att det hade blivit ännu större.