Kvinnersta

Flygbild över Växande Kvinnersta

Örebroporten förvärvade området Kvinnersta redan 2017. Allt eftersom gymnasieskolan, som länge huserat på området och blivit synonymt med platsen, förändrar sin undervisning har Örebroporten börjat ställa om området för att skapa attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning till nya aktörer. Här har nu ett område vuxit fram som fortsätter att växa – ja, välkommen till Växande Kvinnersta!


Läs mer om Växande Kvinnersta här


Ut på landet i Örebro

Bara nio kilometer norr om Örebro växer persika, akvileja och nya visioner. Nära staden med naturens lugn – det är växande Kvinnersta.

Kvinnersta är lättillgängligt från både Örebro, Nora och Lindesberg med Riksväg 51 alldeles intill. Och det är en omgivning som lockar. Sedan 60-talet har barn och vuxna besökt Kvinnersta för att flaskmata lammen, bada i det närliggande kalkbrottet eller bara strosa runt bland byggnadernas många odlingar och skogens stråk.

Med sitt läge och sin omgivning är växande Kvinnersta ett område med stor potential som nu tas tillvara på och utvecklas tillsammans med dig, Örebroporten och våra samarbetspartners. För dig som hyr här finns även möjlighet att arrendera betes- eller odlingsmark i området.

Läs mer om växande Kvinnersta och se lediga objekt på www.kvinnersta.se

 

Ladugården, hus 41-43, Växande Kvinnersta
Flygbild över Ladugården, hus 41-43
 

Hyra lokaler och fastigheter i Växande Kvinnersta

Är du nyfiken på vilka möjligheter som finns i Växande Kvinnersta? Se lediga och få nys om kommande objekt genom att besöka kvinnersta.se

För dig som vill utveckla

I Kvinnersta-området finns flera möjligheter för dig som har egna idéer som du vill förverkliga. Markytorna är stora och all teknisk infrastruktur kommer att förstärkas och framtidssäkras.

Kanske bygger du Örebros första ekoby? Utformar din verksamhets nya site? Eller nästa odlingsparadis? Varför inte ett framstående forskningscenter? Potentialen är oändlig – bara din fantasi sätter gränserna.

Låt oss diskutera utvecklingsidéer tillsammans!

Vill du veta mer?

Kontakta
Christina Krönert-Lind
Affärsutvecklare
Telefon: +46 (0)72 077 10 43
E-post: christina.kronert-lind@orebroporten.se

Ta del av prospekt

Vill du ha mer information om att hyra av oss? Fyll i dina uppgifter här för att ta del av hela prospektet.