Perfekt läge för husaffärer

Skandiamäklarna

Bostadsmarknaden växer i Örebro – och SkandiaMäklarna växer med den. Företaget har precis flyttat in i större lokaler vid Behrn Arena. Ägarna Petra Nordvall och Paola Ingeby är hur nöjda som helst.
– Tillgänglighet är viktigt i vår bransch. Det var därför vi tog den här lokalen. Det är ett perfekt läge för husaffärer, säger Paola.

Det höjdes på många ögonbryn i mäklarbranschen 2009 när systrarna beslutade sig för att flytta till Behrn Arena.  – Många undrade hur vi tänkte och vad vi skulle hit att göra, säger Petra.

Hur tänkte ni?
– Det händer mycket i den här stadsdelen. Många åker förbi på Rudbecksgatan här utanför och det är lätt att svänga in till oss. Och det är bara att ställa sig direkt utanför vår entré, man behöver inte leta parkering.

Paola tillägger:
– Eyrafältet är en mötesplats. När vi säger att vi ligger mellan hockeyn och fotbollen vet folk direkt var det är. Det finns till och med de som säger ”vi möts vid SkandiaMäklarna”. Det var precis det vi hade hoppats på.

Från början hade företaget 240 kvadratmeter i ena hörnet av östra läktaren. Idag har lokalytan växt till 320 kvadrat. Det är ljust, öppet och tillgängligt. Direkt vid entrén, där receptionsdisken finns, kan kunderna ta del av vilka projekt SkandiaMäklarna har på gång i den kombinerade utställning och informationsplats som finns där. Mäklarnas kontorsplatser ligger längst in i lokalen.

– Det är ett kontor där både vi och våra kunder kan trivas. Det är kundvänligt och avslappnat, precis som vi vill ha det.  Skyltytorna är stora, och kunderna kan snabbt och enkelt se vårt utbud av bostäder, säger Petra.

Örebroporten har varit med som hyresvärd under den hittills sex år långa resan.
– Det har fungerat väldigt bra, de är bra och proffsiga och det finns mycket hjärta där, säger Paola.

Det finns det hos SkandiaMäklarna också.  Det räcker att se de läckra tjänstecyklarna i företagets färger för att förstå att det här är mäklare med personlighet och värme. Så är också personligt bemötande och respekt viktigt när människor gör sin kanske största affär någonsin.
– Visst, konkret jobbar vi med husaffärer. Men vi arbetar med människor i lika hög grad, säger Petra.

SkandiaMäklarna utvecklas starkt på en expansiv marknad. Hur ser framtiden ut?
– Behovet av bostäder är stort i Örebro med omnejd. Och i de här lokalerna finns det utrymme för oss att bli fler om det behövs, säger Petra.