Fastighetsförvaltare till Örebroporten Fastigheter i Örebro

Eyraporten

Vi söker nu en fastighetsförvaltare till Örebroporten vars affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. På Örebroporten kommer du att vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som fastighetsförvaltare och ansvara för ett antal unika fastigheter. Varmt välkommen med din ansökan!

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande roll på en kreativ och positiv arbetsplats som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. I teamet ingår fyra förvaltare, tio drifttekniker, några specialister samt en förvaltningsassistent och du rapporterar till fastighetschefen. Du kommer att ansvara för ett antal "egna" fastigheter men du är också ett rådgivande stöd för hela organisationen. Förutom det övergripande ansvaret för den dagliga driften har du ett ekonomiskt ansvar som innefattar budgetarbete, prognoser och ekonomisk uppföljning.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du har ett brett ansvar för den dagliga driften vilket innebär mycket kontakter med hyresgäster, teknisk översyn, planering av underhållsarbete och åtgärder vid incidenter. En stor del av det dagliga arbetet genomförs tillsammans med drifttekniker som du har en koordinerande roll för. Du ansvarar också för processerna med hyresgästanpassningar i dina fastigheter. I rollen ingår också att arbetsleda de entreprenörer som Örebroporten har avtal med.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som fastighetsförvaltare har du mycket kontaktytor både extern och internt på Örebroporten. Du får möjlighet att samarbeta med människor med hög kompetens och den senaste tekniken inom fastighetsområdet.

 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en fastighetsteknisk bakgrund från installations-, fastighets- eller byggbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet VVS, el, ventilation och/eller styr- och reglerteknik. Du har också ett intresse för ny teknik inom fastighetsområdet.

 

Du har en stark egen drivkraft och trivs med många olika kontaktytor. Vidare så är du kommunikativ och lösnings- och utvecklingsorienterad. Du är också en person som trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

 

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast via nedanstående länk! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Maria Tedsjö (maria.tedsjo@tng.se eller tfn 0709-76 48 95).

 

https://www.tng.se/lediga-jobb/fastighetsforvaltare-till-orebroporten

 

 

 

Som medarbetare hos oss så lever du upp till vår värdegrund och vårt varumärkeslöfte:

 

Vårt varumärkeslöfte

  • Vi ser nya möjligheter
  • Vi är lyhörda, affärsmässiga och modiga
  • Vi bygger förtroende genom vårt arbete
  • Vi är stolta, kompetenta och pålitliga
  • Vi tar ett stort ansvar för den totala upplevelsen av oss som bolag

 

Vår värdegrund

  • I vår roll som medarbetare & kollega på Örebroporten har, och tar, vi alla ansvar för varandra
  • När jag är mitt uppe i min roll och utför mitt uppdrag gör jag det på ett sätt som också skapar förutsättningar för andra
  • När vi arbetar för Örebroportens mål vet vi att det är just samordningen och samarbetet som stärker vår företagskultur