Välkommen till Växande Kvinnersta

Flygbild över Växande Kvinnersta

Örebroporten förvärvade området Kvinnersta redan 2017. Allt eftersom gymnasieskolan, som länge huserat på området och blivit synonymt med platsen, ställer om sin undervisning har Örebroporten börjat ställa om området för att skapa attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning till nya aktörer. Här har nu ett område vuxit fram som fortsätter att växa - ja, välkommen till Växande Kvinnersta!


Läs mer om Växande Kvinnersta här


Ut på landet i Örebro

Strax norr om Örebros stadskärna, invid Riksväg 50 med Mälarbanan i norr och naturreservat i öster finner du ett område på frammarsch. Här spritter det, sprudlar och spirar. Här hittar du Kvinnersta. Och Kvinnersta växer. Förhoppningsvis och snart tillsammans med dig.

 

Storgården 22-27, Växande Kvinnersta
Flygbild över Storgården, hus 22-27

 

Ambitionen är att samla verksamheter sprungna ur hållbara affärsmodeller som vill ha nära till naturen, utan att förlora stadens puls. Området Kvinnersta har genomgått, och kommer fortsätta genomgå, en stor omställning för att behålla, men också för att skapa nya attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning och utveckling.

Här kommer ett kluster växa fram – ett kluster av aktörer som tänker framtid och morgondag redan nu och som med hjälp av varandra kan se hur synergier skapas däremellan. Du är varmt välkommen till Växande Kvinnersta!

 

Ladugården, hus 41-43, Växande Kvinnersta
Flygbild över Ladugården, hus 41-43
 

Hyra lokaler och fastigheter i Växande Kvinnersta


Är du nyfiken på vilka möjligheter som finns i Växande Kvinnersta? Se lediga och få nys om kommande objekt genom att besöka kvinnersta.se

För dig som vill utveckla

I Kvinnersta-området finns flera möjligheter för dig som har egna idéer som du vill förverkliga. Markytorna är stora och all teknisk infrastruktur kommer att förstärkas och framtidssäkras.

Kanske bygger du Örebros första ekoby? Utformar din verksamhets nya site? Eller nästa odlingsparadis? Varför inte ett framstående forskningscenter? Potentialen är oändlig – bara din fantasi sätter gränserna.

Låt oss diskutera utvecklingsidéer tillsammans!

Vill du veta mer?

Kontakta
Christina Krönert-Lind
Fastighetsutvecklingschef
Telefon: +46 (0)72 077 10 43

E-post: christina.kronert-lind@orebroporten.se
 

Ta del av prospekt

Vill du ha mer information om att hyra av oss? Fyll i dina uppgifter här för att ta del av hela prospektet.