Aktuellt

Lennart Bondeson om åren som styrelseordförande: ”Örebroporten – visionären och möjliggöraren för Örebros utveckling”

Det blev hela 11 år som styrelseordförande. 11 år och ett Örebro i stor förändring. När Lennart Bondeson sista december vinkar hej då gör han det med samma bultande hjärta för samhällsnyttan och örebroarna som alltid.

Året är 2011. Stormen Dagmar rasade, Charlotte Kalla blev årets idrottskvinna och boken om Zlatan låg på svenskarnas nattduksbord.

Lediga tjänster

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 380 000 kvm.

Örebroporten har en liten, spänstig och väl sammansvetsad organisation med 48 medarbetare. Vår arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B.

Örebro accelererar energiutvecklingen i sitt fastighetsbestånd genom en Innovationsgemenskap

Fastigheter förbrukar stora mängder energi och är en stor klimatbov. För att klara klimatmålen och sänka energiförbrukningen i de kommunala fastighetsbolagen behövs krafttag och gemensamma satsningar.

De kommunala fastighetsbolagen i Örebro arbetar ständigt med energiutveckling. Man har redan nått goda resultat inom effektivisering och smart styrning.

Det är inte bara målvakten som vill hålla nollan. Det vill vi med!

Det är inte bara målvakten som vill hålla nollan. Det vill vi med!

Vi gjorde idag tillsammans med kollegor i SOBONAs branschråd platsbesök på Kexfabriken för att lära oss mer om säkerhetsarbetet på byggarbetsplatsen. Säkerhet på arbetsplatsen är oerhört viktiga frågor både för byggherrar och entreprenörer och som ständigt behöver rampljus.

Fler bostäder i Kvinnersta

Mitt i naturen men utan att förlora närheten till stadens puls. Så blir framtidens växande Kvinnersta när Örebroporten nu vill skapa möjligheter till fler bostäder och affärsverksamheter. På landet i Örebro.

-Vi storsatsar och tror på att utveckla Kvinnersta till en viktig och grön del av Örebro.